اعتراض به حکم صادر شده برای مواد مخدر چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۵ #63840541

سلام برادرم مصرف کننده مواد مخدر است و با سه گرم گرت و دو گرم شیشه گرفتنش و از قبل به خاطر خرید گوشی اقساطی و پرداخت نکردن قسط هاش گوشی فروش کارتون گوشی رو برده و اعلام سرقت کرده و ی چند روزی ب خاطر سرقت گوشی زندان بوده.درحال حاضر نیز سه سال و نیم حبس و ۳۸ ضربه شلاق و ۲۱۰۰ در دادگاه انقلاب شهریار براش بریدن خواستم بدونم آیا میشه اعتراض کرد و ازحکم زندانش کم کرد؟.ایا گرفتن وکیل ثاثیر داره؟ممنون اگه کامل راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به شناختی که بنده از دادگاه انقلاب شهریار دارم چنانچه پرونده برادرتان توسط قاضی شعبه اول دادگاه انقلاب (آقای برجسته) رسیدگی و حکم صادر کرده باشد اکثرا اشد مجازات حکم میدهد اما طبق قانون مجازات حمل بیش از یک گرم تا چهار گرم، دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق و تا دومیلیون تومان جریمه است که باتوجه به حکم برادرتان میتوان اعتراض نمود و حکم را نقض کرد