اگه بخوام طلاق توافقی بگیرم حضانت پسرم با کدوممون هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۵ #63821180

سلام،
من هفت ساله ازدواج کردم و یک پسر دو سال و نیمه دارم، مهریه من ۵۰۰ تا سکه عندالاستطاعه هست، شوهرم بارها بهم خیانت در حد چت کرده و جوری شده من اعتمادم به ایشون بی نهایت کم شده و رابطه هم خیلی کم داریم و همه اینها باعث شده ما همیشه بحث داشته باشیم و شروع کننده بحث همیشه من بودم بخاطر اینکه ایشون نه رابطه برقرار میکنه و کارهایی میکنه من بهش شک کنم مثلا میگم گوشیت رو باز کن ببینم نمیکنه میگه باید بهم اعتماد کنی. بهشون میگم برو دکتر بابت طبع سردت از دکتر رفتن امتناع میکنه و میگه مشکلی ندارم.
تنها چیزی که بنامش هست ماشین سمند مدل ۸۷ هست.شغلشون مکانیکی هست و درامدشون هم بد نیست.
وضعیت مهریه من چی میشه و چقدر و چطوری بهم تعلق میگیره؟
اگه ایشون راضی به طلاق نشه و من بخوام دادخواست طلاق بدم باید چکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید.
ایشون همش تو بحث ها برای اینکه موضوع باز کردن رمز گوشیش رو عوض کنه میگه اگه راضی نیستی برو طلاقت رو بگیر.هر دو متولد ۶۷ هستیم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا طبق قانون حق طلاق با مرد است مگر اینکه این حق به زوجه داده شده باشد که در این صورت هم زوجه به وکالت از طرف زوج و در صورت اثبات عسر و حرج و یا مهیا بودن ۱۲ شرط مندرج در عقد نامه میتواند صیغه عقد را جاری سازد.
در مورد حضانت طفل هم الویت حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است مگر اینکه عدم صلاحیت وی برای دادگاه روشن شود.

با سلام
در طلاق توافقی باید در خصوص این مورد نیز به توافق برسید تا بتوانید برای طلاق اقدام نمایید.

باسلام
تا ۷ سالگی فرزند باید در کنار مادر باشد، بعداز آن که به سن بلوغ رسیدن به انتخاب فرزندتون هست
از آنجایی که مهریه ی شما عندالاستطاعه هست همسرتون در صورتی که توانایی و پرداخت و داشته باشد پرداخت میکند

شما زمانی میتواند دادخواست طلاق دهید که شروط ۱۲ گانه موجود در سند نکاح مهیا باشدیا عسر و حرج زوجه به دادگاه محرز شود
حضانت طفل تا اتمام ۷ سال تمام با شماست و بعد آن با پدر خواهد بود مگر توافقی حاصل شود
در صورت طلاق توافقی میتوانید حق و حقوق زوجه و نیز حضانت طفل نیز به توافق برسید

با سلام
حق طلاق با مرد است مگر حق طلاق به زوجه داده شده باشد
زوجه زمانی میتواند دادخواست طلاق دهد که شروط ۱۲ گانه موجود در سند نکاح مهیا باشد
یا عسر و حرج زوجه به دادگاه محرز گردد
حضانت طفل تا اتمام ۷ سال تمام با مادر و بعد آن با پدر خواهد بود
در صورت طلاق توافقی میتوانید حق و حقوق زوجه و نیز حضانت طفل نیز به توافق برسید

سلام مادامیکه اموالی نداشته درمورد مهریه کاری نمیتونی بکنی فعلا فقط ماشینشو میتونی توقیف کنی