خودرو توقیفی را چگونه آزاد کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۹۶ #63792952

توسط نیرو انتظامی موردبازرسی قرار گرفته ام یک پایپ پیش من پیداکردن به دلیل یکسره بودن استارت خودرو مشکوک به خودرو سرقتی باشدمنو بازداشت کردن خودرو بردن کلانتری بنده هم تبرئه شدم اصل سند ماشین با برگه سبزو وکل مدارک به کلانتری رفتم ولی کلانتری گفت بایدقول نامه داشته باشی تا ماشینت بدیم....
رفتم پیش قاضی جواب قاضی اینه که هروقت مالک اصلیش بیاد بعد دستور ازادی خودرو میدم....
خودروی من نه شاکی داره نه بدهی داره نه عدم خلافی و هیچ مورد قانونی نداره چراباید خودرو فقط با حضور صاحب اصلیش بایدازاد بشه الان یک ماهه بلاتکلیف هستم صاحبش هم به شهرستان رفته ادرسی ندارم ازش.
تا بخوام شکایت کنم و روزنامش کنم خیلی طول میکشه و هزینه بر هستش.
۱)ایا توقیف خودرو قانونی بوده؟
۲)ایا سندخودرو بنام شخص دیگری باشد جرم محسوب میشه؟
۳) الان جرم پایپ رد اتهام شدم پرونده مختومه شد ولی ماشینم نمیدن. مگرماشین ربطی داره به یک عدد پایپ که ثابت شد پایپ متعلق به من نیست و بنده اعتیاد ندارم ولی ماشینم بلاتکلیف مانده میشه کمک کنید راهی برای من قرار بدید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- بله قانونی بوده
۲- خیر جرم نیست
۳- تحویل خودرو ربطی به اتهام ندارد خودرو فقط به شخصی تحویل داده میشود که برگه سبز یا سند رسمی بنامش است یا بوسیله وکالت نامه * اگر با صاحب قبلی خودرو در ارتباط هستین ولی به ایشان دسترسی ندارید میتوانند وکالت نامه ای در محضر تنظیم نموده و برای شما ارسال نمایند تا نسبت ازاد سازی خودرو اقدام نمایید همچنین در صورتی که مدرکی دال بر خرید این خودرو دارین با ارایه ان میتوانید خودرو را از توقیف خارج نمایید