آیا ما میتوانیم مهریه خواهرم که فوت شده رو بگیریم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۴ #63455173

سلام....
البته فوت ایشون به شبهه قتل نزدیک اه. شوهرش بخاطر اعتیاد با خواهرم بحث میکنه حتی حاضر نمیشه بیاد سیلندر کپسول گاز که خراب بود درست کنه که متاسفانع بر اثر انفجار ۷۰% سوختگی به همراه دو فرزند دخترش.. تو بیمارستان هم اجازه ملاقات به مل نمی‌داد از یه چیزی میترسید هر چ اصرار کردیم اونو از بیمارستان کرمان به بیمارستان شیراز منتقل کنه قبول نکرد و به دلیل نبود آی سیو در بخش سوختگی بیمارستان کرمان فوت کرد.. الان هم هی زنگ و تهدید میکنه که نمیزارم زندگی خوشی داشتع باشین

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، وراث خواهر شما میتونند اقدام به طرح دعوی مطالبه مهریه علیه شوهرش کنند

اگر مانع ارث نداشته باشید میتوانید

سلام
بله والدین ایشان می‌توانند مطالبه کنند، فرزند مادر

با سلام
۱..اگر خواهر شما در زمان فوت، پدر یا مادر و فرزند داشته است.متاسفانه به شما (خواهر ) ارثی نمی رسد.
۲.ولی وراث خواهر شما میتوانند دادخواست مطالبه مهریه را بطرفیت زوج مطرح کنند
۳.در خصوص تهدید نیز میتوانید از شوهر خواهر خود شکایت کنید.
موفق باشید.

باسلام
درصورتیکه زوجه قبل از مطالبه مهریه از زوج فوت کند و مهریه او وجه رایج باشد ورثه زوجه، استحقاق دریافت مهریه را دارندو  با فوت زوجه مهریه به ورثه او منتقل می شود و اصل طلبی که زوجه بابت مهریه داشته طبق قاعده ارث به ورثه او انتقال پیدا خواهد کرد

سلام
بله والدین ایشان میتوانند مطالبه نمایند.

سلام بزرگوار . بله امکان مطالبه مهریه خواهر مرحوم تون وجود دارد .
باید اقدام به گرفتن گواهی حصر وراثت از شورا نموده و سپس بعد از تعیین وراث ، نسبت به مطالبه مهریه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید