آیا بعد از گذشت سه سال بدلیل طلاق غیابی همسرم؛ میتوانم دوباره شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #63451869

با سلام
سه سال پیش به جرم هم دستی در سرقتی که سارق اصلی متواری هست برای من و همسرم و پدر همسرم پرونده تشکیل شد و در روند پرونده من بخاطر تهدید به طلاق همسر و حفظ خانواده وجود همسر و پدرشون رو با اینکه یکی دیگه از همدستان اعتراف کرده بود و در پرونده درج شده منکر شدم و این دو تبرئه شدن و من در حال سپری کردن حکم زندان هستم و آیا بعد از گذشت سه سال بدلیل طلاق غیابی همسرم که با پدرشون قول حفظ کانون خانواده رو داده بودند و عمل نکردند میتوانم دوباره شکایت کنم و پرونده رو به جریان بندازم؟ چه راه حلی برای اثبات پیشنهاد میکنید؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند این سوال مطروحه نیاز به رویت و مطالعه پرونده شما دارد
و نیز اشاره ننموده اید که شما زوج هستی یا زوجه .
و اینکه بر چه عنوانی میخواهید اقدام به جریان انداختن پرونده دارید ؟
بهتر است سوال را بیشتر شفاف سازی نمایید یا در صورت امکان اط ریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.