اجازه برای ازدواج با اتباع خارجی به چه صورت دریافت می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۶ #63150300

با سلام و تشکر از پاسخگویی شما
از اونجا که ازدواج با اتباع خارجی ملزم به اخذ پروانه زناشویی از دولت است میخواستم بدونم که پس از کسب اجازه ازدواج از دادگاه آیا میتوان عقد کرد و بعد برای اخذ پروانه زناشویی و ثبت قانونی ازدواج اقدام کرد یا حتما پس از کسب اجازه ازدواج از دادگاه باید برای اخذ پروانه زناشویی اقدام کرد و بعد عقد انجام بشود؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیین نامه ازدواج مردان ایرانی با زنان خارجی
شرایط دریافت مجوز ثبت ازدواج را در ۳ ماده و ۲ تبصره بیان داشته .
ماده‌ ۱
به‌ وزارت‌ کشور ( اداره‌ کل‌ امور اتباع‌ و مهاجرین‌ خارجی‌) اجازه‌ داده‌ می‌شود در صورت‌ تقاضای‌ ثبت‌ ازدواج‌ از سوی‌ مرد تبعه‌ ایران‌ با زن‌ تبعه‌ خارجه‌ دارای‌ کارت‌ هویت‌ ویژه‌ اتباع‌ خارجی‌ با رعایت‌ مقررات‌ این‌ آیین ‌نامه‌ مجوز ثبت‌ ازدواج‌ را صادر نماید.

ماده‌ ۲
برای‌ تشکیل‌ پرونده‌ متقاضیان‌ باید مدارک‌ زیر را تهیه‌ وتسلیم‌ نمایند

۱ ـ درخواست‌ نامه‌ مرد و زن‌ مبنی‌ بر تقاضای‌ صدور مجوز ثبت‌ ازدواج‌ ، طبق‌ نمونه‌ وزارت‌ کشور

۲ ـ ارایه‌ اصل‌ و رونوشت‌ شناسنامه‌ مرد و کارت‌ هویت‌ معتبر زن‌.

۳ ـ گواهینامه‌ از مراجع‌ رسمی‌ کشور متبوع‌ زن‌ مبنی‌ بر تصدیق‌ هویت‌ وی‌.

تبصره‌ - در صورتی‌ که‌ تهیه‌ گواهینامه‌ مذکور برای‌ متقاضی‌ امکان ‌پذیر نباشد وزارت‌ کشور می‌تواند بدون‌ دریافت‌ مدرک‌ فوق‌ اقدام‌ به‌ تشکیل‌ پرونده ‌نماید.

ماده ۳
وزارت کشور در خصوص هویت و صلاحیت زن خارجی مراتب را از وزارت اطلاعات - امور بیگانگان - استعلام و مجوز ثبت ازدواج را صادر خواهد نمود.

تبصره ۱ – مراجع مذکور می توانند اختیارات خود را به ادارات تابعه در استان ها واگذار نمایند.

تبصره ۲ – مراجع ذیربط در صورت صدور مجوز ثبت ازدواج ، واقعه را ثبت خواهند نمود و وفق ماده (۹۷۶) قانون مدنی، جهت زوجه شناسنامه صادر خواهد شد.

ابتداعا باید پروانه زناشویی را اخذ کرد

سلام
ثبت عقد نکاح منوط به اخذ پروانه می باشد و بدون ان امکان ثبت نخواهید داشت