آیا باعث باطل شدن یا وجود ایراد در وکالتنامه برای طرح دعوی در مراجع قانونی میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۳ #63014383

اشتباه نوشتن شماره ملی شرکت حقوقی در متن وکالتنامه ای که به وکیل دادگستری داده شده آیا باعث باطل شدن یا وجود ایراد در وکالتنامه برای طرح دعوی در مراجع قانونی میشود؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درج اشتباه شناسه ملی شرکت موجب بی اعتباری وکالتنامه وکیل نمیشود

درود

بدلیل چنین اشتباهی وکالتنامه باطل نمی شود

ولی طرح دعوا با مشکل مواجه می‌شود ، زیرا طرح دعوا از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی صورت می گیرد و بحث ثنا مطرح است . درج اشتباه شماره ملی اشخاص حقوقی در وکالتنامه ، مانع ثبت دعوا از طرف وکیل میشود

بله درصورت اشتباه نوشتن در محاکم قضائی به آن ایراد وارد خواهد شد بنابراین لازم است برای رفع نقص آن اقدام کنید

سلام
اشتباه نوشتن شماره ملی در وکالتنامه برای طرح دعوی در مراجع قانونی موجب ایراد می شود و باید برای اصلاح و رفع ان اقدام نمایید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، احتمالا ایراد رفع نقص وکالت‌نامه توسط مدیر دفتر دادگاه مطرح میشه

هویت اشخاص ( اعم از حقیقی و حقوقی) در هنگام تنظیم سند توسط سیستم بصورت کاملا مکانیزه استعلام می شود .و امکان درج اشتباه شناسه ملی شخص حقوقی در سند رسمی بسختی وجود دارد ( تنها در صورتی که علیرغم تذکر سیستم به اصلاح شناسه ملی و درج شناسه ملی صحیح، سردفتر بدون توجه اقدام به تایید سند نماید)
در صورتی که سند با مشخصات اشتباه ثبت شده است بستگی به مراحل جریان رسیدگی از جمله امکان ثبت دعوی در دفاتر خدمات قضایی و احراز سمت شخص حقوقی و علی الخصوص وکیل در مراحل رسیدگی دارد .

سلام بنده کارشناس حقوق ثبتی هستم هیچ دفتر خانه اگر کدملی شرکت اشتباه باشد ثبت نمیکند و ضمن ارور می دهد .