نمیتونم در دادگاه حاضر بشم چیکار کنم که پرونده رسیدگی بشه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۷ #62922365

با سلام
من تو پرونده ای ک محکوم ب پرداخت ۴۰ میلیون تومن بودم با حکم اعسار محکوم ب پرداخت یک سوم با ماهی ۶۰۰ تومن شدم ک بعد از پرداخت پیش قسط و ۷ تا قسط شاکی اعتراض کرد و دادگاه تجدید نظر حکم ب پرداخت یکجا داد و من الباقی مبلغ ک ۲۵ میلیون تومن بود رو نتونستم پرداخت کنم ک برام جلب صادر شد و متواری شدم الان بابت همین پرونده فردا دادگاه دارم اما خودم بخاطر جلبی ک دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، با ارسال لایحه یا تفویض وکالت به وکیل دادگستری اقدام نمایید.

با ارسال لایحه یا تفویض وکالت به وکیل دادگستری اقدام نمایید

سلام باید لایحه ارسال کنید به دادگاه یا وکیل بگیرید.

سلام
میتوانید لایحه ارسال کنید یا وکیل بگیرید

باسلام.لایحه ارسال کنید.

باید لایحه ارسال کنید به دادگاه یا وکیل بگیرید.

با سلام
در ابتدا وکیل اختیار کنید در غیر اینصورت با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی لایحه تنظیم و ارسال کنید.