ایا کسی که شکایت خود را پس گرفته در ابلاغیه های بعدی از او دوباره به عنوان شاکی نام برده می شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۸۱ #62905169

ایا کسی که شکایت خود را پس گرفته در ابلاغیه های بعدی از او دوباره به عنوان شاکی نام برده می شود

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله لیکن شکایت چون پس گرفته شده قابل رسیدگی نیست

با احترام بله لیکن امکان رجوع از رضایت ممکن نیست

بسمه تعالی:استرداد دعوا یا گذشت به استناد بند دوم ماده قانون نه فقط دعوای خصوصی، بلکه دعوای عمومی را نیز به تبع آن ساقط، و مرجع رسیدگی کننده را مکلف به صدور قرار موقوفی تعقیب می‌کند. از دیگر آثار گذشت اینست که بعد از اعلام گذشت و استرداد شکایت، عدول از گذشت مسموع نیست، بنابراین هر گاه کسی اعلام گذشت کند و پس از آن عدول کند، به آن عدول ترتیب اثر داده نمی‌شود، مگر اینکه بعد از اعلام رضایت آثاری ظاهر گردد که نوع بزه ارتکابی را تغییر دهد. لذا ابلاعیه بعدی بنام شما صادر نخواهد شد

با درود بله امکان پذیر است، لکن اگر قابل گذشت باشد پرونده مختومه خواهد شد و رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

باسلام
بله ولی فقط ابلاغیه استرداد شکایت میاد

باسلام. اگر پرونده بیش از یک نفر شاکی داشت، ویکنفرش رضایت داد یا از شکایت انصراف داد تا آخر پرونده وصدور حکم ؛نام رضایت دهنده توی رای ها میاد ولی پس از رضایت؛ ابلاغیه جهت حضور در دادسرا و دادگاه بشما نمیاد.

با سلام اگر پرونده جنبه عمومی نداشته باشد و مختومه گردد خیر ولی در صورتی که جنبه عمومی داشته باشد و پرونده در جریان باشد بعله