با صادر شدن رای و ابلاغ میتونم اجراییه بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۷ #62813982

برای قلع و قمع رای تجدید نظر صادر شده و ابلاغ شده حالا میتونم درخواست اجراییه بدم از بدوی یا خیر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله پس از قطعی شدن رای و ابلاغ آن میتوانید اجرائیه را از اجرای احکام دادگاه بدوی درخواست نمایید

با درود
پس از ابلاغ رای تجدیدنظر، می‌بایست تقاضای صدور اجرائیه نمایید (از دادگاه نخستین).

بلی. از دادگاه بدوی درخواست صدور اجراییه نمایید. ده روز به محکوم علیه فرصت می دهند مفاد حکم را اجرا نماید

درود
پس از ارجاع پرونده به دادگاه بدوی درخواست صدور اجراییه نمایید.

در صورت ابلاغ دادنامه تجدید نظر به طرفرمقابل میتوان درخواست اجراییه از دادگاه بدوی نمود