ابلاغ اجراییه به چه معناست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۵۱۷ #62782862

با سلام
زوج بعد از گذشت یک ماه از صدور رای اخرین شکایت خود در دادگاه،برای من ابلاغیه اجراییه فرستاده که در اون قید شده من باید مال معرفی کنم و حسابهای بانکی و ... را معرفی نمایم.
این ابلاغیه چه معنایی دارد و من باید چکار کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگه این اقدامات رو انجام ندین بخاطر دینی که دارین استعلام اموال میشه از شما و به اندازه دین از اموال توقیف میکنن

سلام شما میتوانید در این مرحله دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را به دادگاه ارائه نمایید و در این خصوص فرم استشهادیه و فرم نقل و انتقال اموال را تکمیل نموده و به دادگاه ارائه نمایید !

اگر ظرف ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ اجراییه ،محکوم به را تامین و یا پرداخت نکند جهت شناسایی و توقیف اموال اقدام می شودچنانچه ظرف یکماه از تاریخ اجراییه دادخواست اعسار از محکوم به ندهد برگ جلب صادر خواهد شد.

باید صورت دارایی ااموال خود همچنین حسابهای بانکی تان را به دادگاه اعلام نمایید.

سلام
در این مدت فرصت دارید با معرفی اموال و کلیه ی دارایی های خود و یا ایفاء دین به صورت نقدی اقدام به پرداخت مهریه نمایید. در صورتی که توان پرداخت ندارید در همین مدت باید ضمن مراجعه به دادگاه صادرکننده رای درخواست صدور حکم اعسار خود را نموده و با معرفی شهود و دیگر ادله در پی دریافت حکم مذکور باشید.

باسلام شما باید صورت دارایی ااموال خود همچنین حسابهای بانکی تان را به دادگاه اعلام نمایید.

با سلام
اگر محکومیت مالی باشد، بله ، طی برکه اجرائیه برای شما فرصتی داده میشود یا این مبلغ را واریز یا اعسار به دادگاه ارایه نمایید و در ان با معرفی دو نفر شاهد و لیست اموال و شماره حساب های خود را برای دادگاه ارایه کنید