برای گرفتن تادیه حقوق چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۳ #62662266

سلام. حقوق ماه اردیبهشت من پرداخت نشده و به اداره ی کار شکایت شده. برای گرفتن تاخیر پرداخت حقوق چه مراحلی باید طی شود؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
نمیتوان خسارت تاخیر حقوق را مطالبه نمایید.

باسلام
باعنایت به رای وحدت رویه ؛ رسیدگی به خسارت تاخیر تادیه پس از قطعی شدن رای اداره کار ؛ در صلاحیت دادگاه می باشد . لذا پس از قطعی شدن رای ؛ دادخواست خود را از دفترخدمات قضایی ثبت نمایید .

دریافت خسارت تاخیر حقوق اصولا امکانپذیر نیست

قرارداد کاری شما ملاک تادیه پرداخت تاخیر قرار میگیرد،مطالعه بفرمایید.

با درود امکان تاخیر خسارت وجود دارد

برای پرداخت حقوق نمیتوان خسارت تاخیر تادیه گرفت

امکان دریافت خسارت تاخیر از اداره کار وجود ندارد