طبقه اول که هم کف هستش میخواد حیاط رو بسازه و از دیوار تو کوچه برا خودش پارکینگ ماشین بسازه، میتواند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #62556457

سلام خسته نباشید .ما دو سال پیش واحد سوم یه خونه سه طبقه تک واحدی رو خریدیم که پشت خونه حیاط داره برای طبقه همکف هست . الان طبقه اول که هم کف هستش میخاد حیاط رو بسازه و از دیوار تو کوچه برا خودش پارکینگ ماشین بسازه ؟
ایا اون قانونی میتونه اینکارارو کنه ؟ یعنی ما میتونیم جلو این کارشو بگیریم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
نظر به اینکه حیاط مذکور جزء مشاعات میباشد امکان استفاده اختصاصی توسط یکی از مالکین میسر نیست

ضمن اهدای سلام و احترام
واقعا پرسش شما مبهم است لیکن چنانچه منظورتان این است که خانه دوبر و جنوبی میباشد و امکان باز کردن در از بر دیگر ملک وجود دارد نیاز به توضیحات تکمیلی جهت درک بهتر مسئله میباشد در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم