از چه راهی میشه یه کپی برابر اصل از قولنامه به دست بیارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۳ #62536418

سلام و خسته نباشید
خواهش میکنم به مشکل من رسیدگی کنید واقعا نمیدونم چکار باید بکنم
بنده دو سال پیش یعنی ۲۰ تیر ۱۳۹۷ ملکی رو اجاره دادم و یک ماه و نیم دیگه موعد اتمام قرار داد سر میرسه
موقع تنظیم قولنامه قرار بر این شد ۲۰ هر ماه مبلغ اجاره رو پرداخت کنن یعنی پول سی روز رو یکجا و اول ماه پرداخت کنن
تا ماه پیش همه چی خوب بود تا اینکه به مستاجر گفتم میخوام ملکو بفروشم و امسال اجاره نمیدم، ایشون هم گفت پس اجازه بدید من یکماه زودتر تخلیه کنم و بنده هم گفتم بلامانع هست، یعنی به جای ۲۰ تیر در تاریخ ۲۰ خرداد ملک رو تخلیه و تحویل بدهند
چند روز بعد با رسیدن موعد اجاره ایشون مبلغ اجاره این ماه یعنی اردیبهشت تا خرداد رو پرداخت نکرد و دلیل این کارشم این عنوان کرد که چون ما اول پول دادیم الان یکی جلو هستیم پس الان بی حسابیم
حالا چند تا مشکل دارم
یکی اینکه ایشون چون همیشه به وقت چکهاشو پاس میکرد، واسه این شش ماه آخر گفت چک ندارم و دسته چکم تموم شده در عوض موعد اجاره کارت به کارت میکنم که همیشه انجام می داد اما این ماه طفره رفت و پرداخت نکرد... از طرفی چک پشتیبان واسه شش ماه اجاره از ایشون دست من هست....
مشکل دومی که دارم اینه که بنده واسه اجاره خواستم از طریق قانونی پیگیری کنم اما هر چی گشتم اجاره نامه رو پیدا نکردم و نمیدونم گم شده یا جایی گذاشتم که به خاطر نمیارم، چطوری میتونم اجاره نامه رو دوباره تهیه کنم؟
ضمنا شاگرد املاکی که ما در اونجا قرار داد بستیم با این آقا دوست و صمیمی هستن و میترسم به املاک بگم و سوء استفاده بشه از این موقعیت یا انکار کنن که اصلا اینجا قولنامه ای نوشته شده...
در ضمن املاک از املاک های معتبر و به نام شهرمون هستن اما خب متاسفانه تو این مورد اجاره هیچ همکاری نکردن با من و گفتن برو شکایت کن
چیکار باید بکنم؟.... چطوری و از چه راهی میشه یه کپی برابر اصل از قولنامه به دست بیارم؟.... آیا واسه اتمام قرار داد و نقل و اتقالات که دو ماه دیگه هست نیازه قولنامه؟
اصلا چطوری باید ثابت کنم که ما در اون املاک قولنامه نوشتیم؟
آیا صوت و مکالمات ضبط شده و یا پیامکهایی که با شاگرد املاکی و خود املاکی داشتم میتونه ثابت کنه اینو؟
و یک سوال دیگه اونم اینکه من تجربه اولم بود که آپارتمانمو به دلیل مشکلات مالی اجاره دادم، واسه همین نمیدونستم باید چکار کنم و در زمان نوشتن قرار داد ذکر نشد که چند نفر هستن، اما به صورت لفظی از طریق خودشون و شاگرد املاک گفته شد که دو نفرن، یه خانم مسن با یک آقا، اما بعدا فهمیدم خیلی بیشتر هستن و کلا از خانواده های شلوغ و پر رفت و آمد هستن، برای این موضوع هم میشه طرح شکایت کرد؟

واقعا ممنون میشم ازتون اگر راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه میزان واریزی های ایشان به حساب شما از طریق حسابهای بانکی خودتان قابل احراز است لذا خود به حساب بانکی خود مراجعه و چنانچه تعداد پرداختی ها با تعداد ماههای اجاره برابر بود گفته مستاجر صحیح است. در مورد چک ضمانت اجاره هم نمیتوان اقدامی کرد چرا که چک مذکور برای ۶ ماه است و باید بتوانید اثبات کنید که ایشان ۶ ماه اجاره را پرداخت نکرده اند تا از آن استفاده نمایید. اجاره نامه مذکور سه نسخه است چنانچه مستاجر آن را به شما ارایه نکند تنها راه همان استفاده از بنگاه مشاور املاک است. در مورد تعداد افراد هم بایستی به متن اجاره نامه رجوع کنید اگر برای تخلف از شرط یاد شده خسارت و یا جریمه ای پیش بینی نموده اید میتوانید متعرض این موضوع گردید در غیر این صورت موضوع یاد شده بویژه با توجه به انقضای مدت اجاره قابل تعقیب نیست.