ازادی سند از دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۴۱۱ #62348382

سلام روز بخیر
بنده در دادگاه تجدید نظر تبرئه شدم پرونده برگشت دادگاه و بعد اجرای احکام مراجعه کردم جهت دریافت ازادی سندم دادیار اجرای احکام گفت ممکنه شاکی اعاده دادرسی بزنه برا همین سند رو ازاد نمیکنم گفتم حکم من قطعی هست جوابی نداد خواستم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادستان مراجعه کنید.

سلام باید سند را آزاد کند به رئیس دادگستری مراجعه کنید....

سلام وقت بخیر
بله مکان آزادی سند وجود دارد.

سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف سند را صادر کرده است اقدام نمایید .

با سلام باید سند را آزاد کند به رئیس دادگستری مراجعه کنید.

سلام با توجه به توضیحاتف پیرو قطعیت حکم صادره امکان آزادی سند وجود دارد

با درود چنانچه رای قطعی شود ممکن است