از جیب شوهرم تریاک پیدا کردم چطوری ثابت کنم برای طلاق؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۲ #62327949

سلام
این دومین بار است که از جیب شوهرم تریاک پیدا میکنم و هر بار بهانه میاورد که مال او نیست و یا پیدا کرده یا مال شخص دیگری هست در صورتی که سابقه اعتیاد دارد برای طلاق چطور این موضوع را ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با پلیس تماس گرفته و مورد را گزارش نمائید

با سلام دادخواست طلاق به دلیل عسروحرج نماید وتقاضای ارجا به پزشکی قانونی دهید.

فقط در صورت اثبات اعتیاد ایشان توسط پزشکی قانونی و میزان اعتیاد و نوع مصرف وی ، و شرایط و اوضاع و احوال زندگی و ظاهری ایشان ، در جهت اثبات عسر و حرج موثر می باشد. اما اینکه شما دادخواست طلاق به جهت پیدا کردن تریاک در جیب ایشان ثبت نمایید دلیلی محکم بجهت صدور حکم طلاق نمی باشد

سلام در صورت اثبات میتوانید به استناد عسر وحرج طلاق بگیرید

دادخواست طلاق دهید و تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی نمایید .

می توانید دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج ایجاد شده ناشی از اعتیاد ایشان را مطرح کنید و درخواست نمایید به پزشکی قانونی ارجاع شوند

باسلام و احترام با تماس با پلیس و تنظیم گزارش همراه داشتن تریاک شروع کنید و سپس آزمایش اعتیاد و اثبات عسر و حرج..