ما بعنوان معرف، چه عواقبی برایمان دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #61960596

مایک ngo هستیم در زمینه تجهیزات پزشکی که کارمون آموزش و کمک به دانشجوها و فارغ التحصیلان هست.اززمان شروع بیماری کرونا، با راه اندازی یک فراخوان کمک کردیم فروشنده ها و شرکت هارو به بیمارستان ها و یامراکز درمانی وصل کنیم. که کارشون فروش ماسک و تجهیزات مصرفیه.
ما از طرف یک آزمایشگاه درخواست ۵۰۰ تا ماسک داشتیم، از یک بازاریاب خرید کردیم و بهشون دادیم.تقریبا ۲۰ اسفندماه، حالا بعد از ۲۰روز تقریبا، به من زنگ زده که ما از این ۱۰۰ تاشو استفاده کردیم بقیه شو نمیخواییم! و من میرم شکایت کنم که اینا کیفیت نداره و ...
میشه بفرمایید ما بعنوان معرف، اینجا مشکلمون چیه؟ و از نظر قانونی ایا از ما میشه شکایت کنن یا خیر؟
هزینه خرید ماسک ها اول به حساب ما و بلافاصله به حساب بازاریاب و اون هم به حساب یک تولید کننده واریز شده.
ماسک هارو ما اصلا نه دیدیم نه میدونیم چیه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
معرف جنس شما هستید فلذا در خصوص شکایت ایشان،شما ضامن و پاسخگو میباشید

شما اگر اجناس راتضمین کردین به عنوان ضامن شناخته میشوید

با سلام
اگر معامله به اعتبار شما صورت گرفته باشد شما ضامن آن میباشید