آیا مالک مغازه میتواند به قصد بازسازی مغازه سرقفلی مستاجر را بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲,۸۸۰ #61876

با سلام
سرقفلی مغازه ای را در سال 90 از مالک خریداری نموده ام , مالک با تهیه جواز ساخت برای ملک خود و املاک اطراف جهت پاساژ سازی و استناد به بند 1 ماده 15 قانون موجر و مستاجر سال 56 وهمان قانون مصوب 76 ضمن جلب نظر کارشناس ,خواستار تعیین حق کسب و پیشه و همچنین تخلیه برای بازسازی داده است.
با توجه به اینکه این مغازه محل امرار معاش بنده می باشد و مالک قصد به گرفتن مغازه به قیمت کارشناسی و پایین تر از قیمت بازار دارد و بنده نیز به ساخت و ساز و گرفتن مغازه جدید موافق هستم چه اقدامی می توانم انجام دهم؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی سرقفلی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگردر قرار داد حق واگذاری به غیرمحرزنشده باشد لیکن موانعی برای اجاره دادن مستاجر به شخص دیگر وجود ندارد.حتی مستاجرمیتواند سر قفلی را بفروشد

نحوه افزایش نرخ اجاره بها کارشناس انرا تعیین میکند با توجه به نرخ منطقه میباشد

با سلام.. عرفا مبنای قیمت گذاری عرفا ۱۰ درصد پایین تر از قیمت روز است. در صورت عدم توافق بین شما. شما در چندین مرتبه میتوانید اعتراض به قیمت گذاری نمایید. مطمن باشید در آخر همان قیمت عرفی لحاظ خواهد شد. در ضمن اگر مالک تمایل به انجام سریع توافق داشته باشد با شما توافق میکند. ولا غیر روند دادرسی و حکم قطعی و تخلیه روند طولانی خواهد داشت

سلام ایشان موظف به دادن مغازه جدید به شما نیست و طبق قانون فقط موظف به پرداخت سرقفلی و کسب و پیشه در صورت وجود می باشد...اگر فکر می کنید قیمت کارشناسی پایین است تقاضای کارشناسی سه نفره بکنید

با سلام..
در صورتیکه احساس می کنید قیمت کارشناسی کمتر از قیمت بازار بوده، حتما به نظریه کارشناسی اعتراض کنید..
موفق باشید..

میتوانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

طبق قانون ایشان می تواند این کار را انجام دهد ولیکن شما میتوانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید