رسیدن احضاریه میتواند به صورت پیامک برای افراد باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱,۴۰۷ #61706

سلام ببخشید یک سوال مهم داشتم در ادامه اون سوال قبل که چند وقت پیش پرسیدم
میخواستم بدونم احضاریه فقط از طریق پیامک ارسال میشه اخیرا ؟
من چهار ماه پیش تهدید به شکایت شدم (در سوال قبلی ماجرا رو گفتم و شما فرمودین احتمالا شکایت نشه و اگه بشه نتیجه ای نداره )
حالا خواستم بدونم ب فرض شکایت ، من همش استرس این رو دارم که نکنه تو این چند ماه پیامکی اومده و من حواسم نبوده و پاک کرده باشم یا نخونده باشم و بی اطلاع باشم کلا از موضوع و در نهایت من رو غیابی به خاطر کاری که نکردم محاکمه کنند..
آیا در صورت شکایت ب عنوان مزاحمت تلفنی یا رابطه نامشروع احضاریه به آدرس ارسال نمیشه ؟ فقط پیامک ؟
در ضمن اون ها فقط یک شماره تلفن ایرانسل از من دارند.همین

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام احضار پیامکی صحیح نمی باشد و باید بصورت کتبی واز سامانه ابلاغ شود موفق باشید

احضاریه به صورت برگه توسط مامور به شما ابلاغ میگردد یا در سامانه ثنا ابلاغ میشود

با توجه به سامانه ثنا که اختصاص به ابلاغ اوراق قضایی دارد از این طریق ارسال خواهد شد لیکن ثنا نداشته باشید از طریق ابلاغ فیزیکی صورت خواهد گرفت البته با توجه به اظهارات شما به شعبه مراجعه نمایید.

با سلام
در صورتی که عضو ثنا باشید از طریق پیامک و سامانه ثنا بشما ابلاغ میشود
در غیر اینصورت از طریق ابلاغ اوراق قضایی به ادرس شما انجام میشود مگر شاکی ادرس شما را به عمد اشتباه اعلام کرده باشد که جلب دریافت کند
بهتر است در سامانه ثنا ثبت نام کنید

ابلاغ در سامانه ثنا شما در صورت ثبتنام در ثنا درج میگردد و پیامک صادره برای اطلاع از درج درسامانه می باشد اگر ثنا ثبتنام نکرده باشد ابلاغ فیزیکی توسط مامور ابلاغ به ادرس محل اقامت شما ارسال میگردد

سلام و درود
احصاریه پیامکی غیر ممکن است فقط بصورت کتبی می باشد

خیر به این صورت نمیباشد که احضاریه با پیامک صورت بگیرد و حتما باید برای شما احضاریه در برگه چاپی مخصوص ارسال شود.