شکایت فسخ قرارداد نکرده ایم قانون حق را به ما نمی دهد؛ راه حل چیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۲۸ #61665419

با عرض سلام طبقه اول یک واحد آپارتمان ۲ طبقه شخصی ساز به صورت شراکتی(۳ دانگ ۳ دانگ) بدون رضایت شریک فروخته شده و ما هم بابت فروش بدون رضایت شریک شکایت کرده ایم( هم از فروشنده و هم از خریدار) ، در حال حاضر عده ای می گویند باید ابتدا بابت فسخ قرارداد شکایت می کردیم و سپس بابت این فروش بدون رضایت . و یه همین دلیل که شکایت فسخ قرارداد نکرده ایم قانون حق را به ما نمی دهد در صورتی که در سند کاملا ۳ دانگ
۳ دانگ ثبت شده است . راه حل چیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شریک اضافی بر سهم خودرا امکان فروش ندارد.

نسبت به قسمت زیاده فروش غیرنافذ است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدشرک شما نمی تواند بیشتراز سهم خود را اتقال یا بفروشد

درود بر شما
شریک شما میتواند سهم خودش را بفروشد ولی چنانچه نسبت به سهم شما معامله ای انجام شده باشد نسبت به مال شما فروش مالغیر انجام داده

درود
شکایت فروش مال غیر ارتباطی به فسخ یا عدم فسخ ندارد.

شریک بیشتر از سهم خود را نمیتواند بفروشد

شریک می تواند سهم خود را بفروشد ولی تحویل آن مستلزم اجازه شریک دیگر است.