آیا میشود شعبه رسیدگی به پرونده را تغییر دهیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳,۳۸۳ #61657892

با سلام
در پرونده ضرب و جرح قاضی پرونده از متهمین جانبداری میکنه در آخرین مورد متهم اقرار کرد که منو مورد ضرب و جرح قرار داده اما قاضی در صورتجلسه دادگاه منعکس نکرد،
میشه از قاضی شکایت کرد؟
یا شعبه رسیدگی کننده رو تغییر داد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
می توانید از قاضی شکایت کنید ولی ایشان نظر حقوقی خود را می دهند و مشکلی برایشان پیش نمی آید و ضمنا نمی توانید شعبه را تغییر بدهید

خیر نمیشود

در صورت رابطه نسبی باوی دارد می شود ایراد گرفت تا تغییر شعبه صورت بگیرد

می توانید اعتراض به رای نمایید ودادگاه تجدید نظر درصورت که دلایل ات مستند باشد نقض می کند ودرصورت احراز تخلف به دادسرای انتظامی قضات باید شکایت کرد