میتوانم از پزشکی قانونی شهر خودم نامه بگیرم که گوشم آسیب دیده ببرم شهر دماوند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #61614480

ممنون از لطف و پاسخ گویی که انجام میدین.
من در شهر دماوند سیلی به گوشم زده شد در حضور پلیس در کلانتری الان احساس میکنم گوشم درد میکنه برای مشخص شدن آسیب وارده چه کار باید بکنم.من به شهر خودم اومدم.و دیگه دماوند نیستم.میتونم از پزشکی قانونی شهر خودم نامه بگیرم که گوشم آسیب دیده ببرم شهر دماوند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید ابتدا در دادسرای دماوند شکایت کنید و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید
اما میتوانید فعلا از یک متخصص گواهی لازم را بگیرید و داشته باشید ولی باید بلافاصله شکایت مطرح کنید باتوجه به اینکه در نزد پلیس درکلانتری بوده کار شما راحتتر میشود

سلام خیر . باید به دادسرای دماوند شکایت کنید و نامه معرفی به پزشکی قانونی بگیرید و در همان جا معاینه شوید .

با سلام و احترام
باید در محل وقوع حادثه و بعد از وقوع چنین‌امری اقدام میکردید اما هم اکنون امکان چنین امری رادر صورتی که پزشکی قانونی تایید کند در اثر برخورد ضربه به گوش آسیب رسیده خواهید داشت

با سلام مانعی نیست و این امکان وجود دارد.

باید از محل وقوع جرم ( دماوند ) اقدام کنید .