ایا در قالب دادخواست طاری امکان پذیر است یا به شکل یک دعوای مجزا طرح موضوع گردد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۷۸ #61368797

باسلام
بنده از یکی از دوستانم که جز اتباع هستش به اتهام کلاهبرداری شکایت کردم. وی ۴۰۰ میلیون پول از حساب های شخص یک ایرانی (این شخص دوست وی می باشد و خودش مدارکش را در اختیار وی گذاشته و او به طور گسترده در بازار از هویت این فرد ایرانی استفاده میکند و جعل هویت میکند) که اوراق هویتی و بانکی وی در دست اوست به حساب های اینجانب واریز کرده است و در مقابل تماما ارز از اینجانب دریافت کرده است این شخص خارجی. این درحالی است که استفاده از هویت این فرد ایرانی را از من پنهان کرد و با سواستفاده از اعتماد من به خودش مرا در این رابطه به اشتباه انداخت و من گمان میکردم با این شخص خارجی در تعامل هستم نه شخص دیگری. سپس وی کلا منکر پول دادن به اینجانب از سوی خودش و دریافت ارز از اینجانب شد و از طرف دوست ایرانی اش برای من اظهارنامه ای به دروغ به جهت مطالبه ۴۰۰ میلیون ارسال کرد و ادعا کرد من با مانور متقلبانه پول را از ان شخص ایرانی گرفته ام و هیچ ارزی به وی نداده ام و من با او در تعامل بوده ام و من هم بر اساس همین اظهارنامه او چند ماه پیش شکایتی را بر علیه ان شخص خارجی ثبت کردم و این پرونده سه ماهی است همچنان در جریان است. لازم به ذکر است به زور تهدید و ارعاب توانستند ۱۰ میلیون تومان از اینجانب دریافت کنند و به حساب ان شخص ایرانی واریز کردم قبل از اینکه شکایتی را طرح کنم.
حال اینجانب قصد دارم به عنوان تبانی و تحصیل مال نامشروع مجدد از این شخص خارجی بعلاوه دوست ایرانی اش شکایت کنم. در این رابطه و به جهت اثبات هماهنگی این دو شخص با یکدیگر و اراده اشان به جهت کسب پول ناحق از اینجانب مدارک و شهود کافی دارم و به دادگاه بدوی که پرونده کلاهبرداری در جریان است ارائه کرده ام اما قصد دارم با این عنوان تبانی از ان شخص خارجی مجدد و دوستش شکایت کنم به چه صورت می توانم این شکایت را ثبت نمایم ایا در قالب دادخواست طاری امکان پذیر است یا به شکل یک دعوای مجزا طرح موضوع گردد؟ باتوجه به این مساله که من در شکایت اول فقط از ان شخص خارجی شکایت کردم
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید جداگانه اقدام کنید ...

سلام. بایستی جداگانه اقدام کنید....

سلام وقت بخیر
مناسب تر است که جداگانه اقدام نمایید.

سلام به نظر باید بطور جداگانه اقدام نمایید

با درود بایستی جداگانه اقدام کنید

با سلام به صورت جداگانه و مجزا اقدام کنید.

سلام
باید به صورت مجزا اقامه شود