حکم طلاق صادر میشود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۳۹ #61243825

باسلام وعرض خسته نباشید.بنده وخانمم کارمند دولت هستیم سال۹۷ازدواج کردیم و آذر ۹۸ بخاطر عدم تمکین همسرم به دادگاه درخواست عدم تمکین دادم و خانمم ناشزه شد و مهریه را
به اجرا گذاشت وچندماهه پیش ۳ عدد پیش قسط را پرداخت کردم وتنها خانه ام جز مستثنیات اعلام و رفع توقیف شد وازقرار هر ۱۰ماه یک سکه باید پرداخت کنم که هنوز چند ماه مانده حال سوالم این است با یاین شرایط خانومم میتواند الان یا بعد چند سال درخواست طلاق به دلیل زندگی جدا از هم و عسر و خرج به دادگاه بدهد درحالی که من هم مهریه را پرداخت میکنم وهم درخواست ازدواج مجدد هم به دادگاه نداده ام و آیا قاضی به این دلیل با درخواست طلاق ایشون موافقت میکنن یا باید هرچند سال مهریه پرداخت میکنم باید در عقدم بمانند؟همچین رایی صادرشده اصلا؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به صرف شرایطی که بیان نمودید خیر ، مگر اینکه زوجه به طریق دیگری عسر و حرج خود را اثبات نماید.

سلام
در صورتی که بتواند عسر و حرج خود را ثابت کند می تواند در درخواست طلاق موفق شود .

باسلام تصمیم گیری نهایی با قاضی است و رسیدگی تمام جوانب.
زوجه باید عسرو حرج خود را ثابت کند

ادله ایشان می بایست بررسی شود به صرف این موضوع بعید است نتیجه گیرند.

سلام.زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

باسلام
صرفا می بایست عسر و حرج خود را ثابت نمایند و صرف پرداخت مهریه به صورت اقساط از مصادیق عسر و حرج زوجه محسوب نمی باشد

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود