پدری که دختر های خودش را میزند و بد دهن هستش به چه صورت می توان ازش شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۱ #61226948

سلام من یه دختر۱۵ ساله ام و یه خواهر ۳ ساله دارم پدرم منو سر امتاحاتم و نمراتم که کم شده بود با کمربند زد و نذاشت برم مدرسه چندین بار این مشکل برام پیش اومد و نذاشت برم مدرسه به دلایل مختلفی کم شدن نمرم و قبول نشدن توی آزمون تیزهوشان و الان سر خواهرمه که چرا حرف نمیزنه میزنتش و اون کلمه ایی که میخواد به زود به خواهرم میگه و اونم نمیتونه حرف بزنه میخواستم بدونم من چی کنم که دیگه پدرم توی زندگیم نباشه تا انقدر عذاب نکشم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چون سن قانونی نرسیده اید و امکان شکایت برای شما نیست میتوانید با تماس با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی اقدام کنید

پدر جزو ولی قهری یعنی نماینده ی قانونی کودک هست اموال و جان بچش رو تا زمان خروج مولی علیه از حجر مراقبت میکنه در اینجا به دلیل سو استفاده و آزار خارج از عرف که بچش تحمیل میشه از طریق دادگاه خانواده حق سرپرستی بچه ها ازش سلب میشه . شما باید پدربزرگتون اگه در قید حیات هستن و یا در غیر این صورت با همکاری یکی از بزرگای خودتون به دادستانی محل اقامت شهرتون رجوع کنید تا علاوه بر شکایتتون پیش دادستان ،دادستانی گزارش بدن به دادگاه خانواده تا حکم به عزل سمت پدرتون در خصوص سرپرستی بده‌ و دادگاه برای نگهداری از جان شما قیم انتخاب میکنه.

بله
با ۱۱۰ و اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.