حکم تخلیه منزل رو چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۳ #61138819

من خونه ای رو اجاره دادم ۴ ماه قبل از اتمام قرار داد گفتم تخلیه کنه حالا یک هفته از قرار داد گذشته هنوز خالی نکرده میگه خونه پیدا نمیکنم تا پیدا نکنم بلند نمیشم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات نیاز شخصی تخلیه میسر است.

با سلام
دستور تخلیه صادر نمی شود مگر در موارد استثنایی که در مصوبه ستاد ملی کرونا آمده است؛ همچون نیاز شخصی.

با درود در صورت اثبات نیاز شخصی خود یا بستگان درجه یک امکان تخلیه وجود دارد

با سلام .
اگر مشمول استثنائات نشید قرارداد یکسال دیگه با همین کرایه ای که الان میده خودکار تمدید میشه .

باسلام
متاسفانه براسا مصوبه ستاد کرونا اگر مشمول استثنائات نباشین نمیتوانید تخلیه نمایید

باسلام
در صورتی که مشمول موارد استثنا مصوبات ستاد کرونا باشید میتوانید برا دستور تخلیه اقدام کنید در غیراینصورت می بایست قرارداد اجاره را مجددا تمدید نمایید

با سلام با توجه به ستاد کرونا نمیتوانید حکم تخلیه بگیرید مگر در موارد استثنایی از جمله نیاز شخصی