با اسید پاشی روی خودرو چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۶ #61016475

سلام یکی از همسایگان بنده که یکی دو سال قبل با من مشکل داشت روی صندوق ماشینم اسید ریخته ولی مدرکی ندارم فقط تنها شخصی که با من مشکل داشت ایشونه!! آیا شکایت من نتیجه دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت نمایید مبنی بر تخریب عمدی و اسید پاشیدن روی خودرو سپس در ضمن تحقیقات عنوان کنید به ایشان مشکوک هستید بدلیل اینکه با ایشان در گذشته مشکل داشتید .

سلام میتوانید از طریق دوربین های مداربسته نسبت به جمع اوری ادله افداکرده و دعوی تخریب حودرو بعلت اسید پاشی را مطرح کنید.

با سلام
متاسفانه با نداشتن هیچگونه مدرک و شاهدی ، پرونده قرار منع خواهئ خورد پس بهتر است قبل از اقدام قانونی شاهد یا مدرکی بیابید

ماده ۶۷۷قانون مجازات اسلامی

هر کس عمدا اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلا یا بعضا تلف نماید و یا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

سلام می توانید از فیلم های دوربین اطراف یا شواهد و مدارک استفاده نمایید و علیه ایشان به جرم تخریب شکایت مطرح نمایید به هر حال اثبات موضوع با شما وبازپرس پرونده می باشد..