اگه بخاطر این موضوع به دادسرا برم ممکنه رابطه نامشروع ما ثابت بشه و به دردسر بیفتم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۳ #61012080

با سلام و عرض ادب
من نزدیک به ۱۰ ماه با یک آقای متاهل که خبر از تاهلشون نداشتم دوست بودم و چند باری با هم خونه گرفتیم و رابطه بدون دخول هم داشتم. بعد فهمیدن من از تاهل ایشون و قطع رابطه منو تهدید کردند که به خانوادت همه چیو میگم و من ازشون با عنوان تهدید شکایت کردم ولی با صحبت وکیل ایشون با وکیل بنده مبنی بر عدم تهدید و مزاحمت مجدد، شکایت رو پیگیری نکردم و قرار منع تعقیب صادر شد و زمان اعتراض نیز تمام شد. تا اینکه چند روز پیش یک نامه تایپ شده بدون اسم توسط یک فردی متکدی و زباله جمع کن، دم درب منزل ما آورده شد و به دست پدرم رسید که حاوی صحبتهایی بود از رابطه من با اون فرد و همچنین صحبتهایی که من از خانوادم به ایشون گفته بودم و کاملا خانوادمو متقاعد کرد من با اون فرد رابطه داشتم.
* آیا میتونم بخاطر اینکه ایشون منو قبلا تهدید به اینکار کرده بود دوباره با عنوان تهدید ازشون شکایت کنم؟
* اگه بخاطر این موضوع به دادسرا برم ممکنه رابطه نامشروع ما ثابت بشه و به دردسر بیفتم؟
* آیا میتونم ثابت کنم که اون نامه از طرف ایشون بوده؟
ممنون میشم پاسخ بدید
با تشکر از همه شما بزرگواران

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
درصورت اثبات رابطه نامشروع هردومحکوم خواهی شد

برای تهدید حق شکایت دارید ولی از جهت رابطه نامشروع دو نفر محکوم خواهید شد لذا چنانچه فعلا خطری متوجه شما نیست بهتر است از طرح شکایت خودداری کنید

سلام وقت بخیر . تا مدرکی نداشته باشین نمیتوان ازایشان مبنی برتهدید شکایت کنین مگر از طریق پیامک هاتون وسایر چیزها

ماده ۶۶۹قانون مجازات اسلامی

هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم‌خواهد شد.

با سلام
بله شما میتوانید از ایشان بخاطر آبروریزی که ایجاد کرده و طبق تعهدات عمل نکرده شکایت نمایید .
در صورت اثبات رابطه نامشروع ضربات شلاق محکوم خواهید شد .
مگر اینکه با عنوان های دیگری از ایشان شکایت نمایید