رابطه ی نامشروع را چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۰ #60837915

باسلام. همسر بنده با آقایی که از قضا وکیل هستند در ارتباط بوده و خوده آقا نیز در حضور من به این امر معترف هستند ولی عنوان میکنند که هیچ من کاری نمیتوانم بکنم. پیامهای تلگرامی و متن پیامک های عاشقانه ی انها را دارم. ولی همسرم و آن آقا من را تهدید میکنند که اگر شکایت کنم آنها اعاده ی حیثیت خواهند کرد. چطور باید شکایت کنم که نتوانند اعاده ی حیثیت کنند؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلاو احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد که حتما نیازی به شاکی خصوصی ندارد. یعنی جرم رابطه نامشروع به دلیل اینکه موجب برهم زدن نظم جامعه میشود، جزء جرایم غیرقابل گذشت میباشد. در صورتیکه شاکی خصوصی نداشته باشد و یا رضایت بدهد، مجازات فرد از بین نمیرود.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.
البته در چنین پرونده هایی علم و دانایی قاضی بسیار مهم است. پیامک و چت و تصویر از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند.

بر اساس ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری رسیدگی به جرم عمل نامشروع و عمل منافی عفت مستقیما در صلاحیت دادگاه است و نه دادسرا.

توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در زمینه روابط نامشروع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

سربلند و پیروز باشید.

صرف ارتباط پیامکی در شبکه های مجازی و امثالهم ضامن و دلیل بر رابطه نیست اما در صورتیکه ب دادگاه ارائه بشه و یا دلیل محکمتری باشه میتونه مقدمه ای برای شکایت باشه و هم چنین حق اعاده حیثیت رو از طرف مقابل سلب میکنه

سلام
اولا اینکه در صورتی که شما ادله ی کافی در این خصوص ارائه نمایید ادعای شما اثبات می‌شود بنابراین موضوع افترا و اعاده حیثیت منتفی می باشد
در ثانی در صورتی که شما در پرونده کیفری از شخصی شکایتی نمایید ایشان نمی‌توانند در همان پرونده نسبت به شما ادعای افترا و یا اعاده حیثیت کنند.

اگر شما پیامک دارید که دیگر افترا نیست ولی ممکن است مجازات سنگینی نداشته باشد.