با ارجاع پرونده به بازپرسی ناحیه ۲۳، حدود یک ماه می باشد که خبری از روند رسیدگی نیست، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۴۷۸ #60833964

سلام
من شاکی هستم از یه فرد بابت درگیری که مرا ضرب و جرح عمدی قرار داده رای دادگاه کاملا به نفع من صادر شده و وی محکوم به حبس و پرداخت دیه است قاضی ۲۰ روز تجدید نظر داد و پس از گذشت ۲۰ روز پروندم را ارجاع به بازپرسی ناحیه ۲۳ دادسرای نیابت دادن و حدود ۲۰ روز است که خبری نشده!
مفهوم یعنی چه؟
چیکار باید کنم؟
لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیابت یعنی چون متهم در شهر دیگری ساکن است . نیابت صادرشده است

سلام
بهتر است موضوع را از طریق شعبه پیگیری نمایید

سلام
پرونده برای اجرای رای ارسال شده و می تانید مراتب را حضوری پیگیری نمایید

اگر منظورتان ارجاع پرونده از تجدید نظر به دادسرا میباشد باید گفت دادگاه تجدیدنظر حق این را دارد که در صورتی که تحقیقات را ناقص تشخیص دهد قرار رفع نقص صادر و پرونده را برای دادسرا ارسال نماید.دادسرا باید پس از انجام تحقیقات بدون اظهار نظر پرونده را به تجدیدنظر برگرداند شما می توانید به دادسرا برید و از دستور دادگاه مطلع شوید و حتی بتوانید در اجرای سریعتر دستور در صورت صلاحدید مقام قضایی مساعدت نمایید.

با سلام با مراجعه حضوری به دادسرای مربوطه از روند پرونده مطلع شوید. ضمنا اگر در دادگاه رای به نفع شما صادر شده و قطعی شده باشد باید به دادگاه مراجعه کرده و مطلع شوید که به کدام شعبه اجرای احکام پرونده ارسال شده است سپس مراحل اجرای حکم را پیگیری کنید.