برای دادگاه، درخواست معرفی به پزشک قانونی توسط خوانده پرونده الزامی است یا نه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۰۷ #60818385

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان معزز
سوال هایی که داشتم اینا هستن ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- در امور خانواده ، نحوه ابلاغ مراجعه خوانده به پزشک قانونی چه جوری هستش. بایستی از طریق سامانه ثنا ابلاغ بشه یا یه پزشک میتونه بدون ابلاغ از طریق سامانه به مادرم زنگ بزنه بگه به فلانی بگو به این کلینیک مراجعه کنه ، بدون این که خودم در جریان باشم.ابلاغ محسوب میشه.
۲- تو پرونده طلاق از طرف زوجه به دلیل عسر و حرج ناشی از ناتوانی جنسی زوج تنها با ضمیمه گواهی کارشناس مامایی مبنی بر باکره بودن و بکارت از نوع حلقوی ارتجاعی ذکر کردن
آیا دادگاه میتونه یکجانبه به اعتراض بنده مبنی بر اینکه ادعای زوجه کذب هستش و گواهی ضمیمه شده با گواهی اوایل عقد به لحاظ نوع بکارت متضاد و با پیوست برگ آزمایش تست حاملگی که زوجه رو بردم ...و سه بار از طریق لایحه درخواست معرفی به پزشک قانونی خودم و زوجه رو داشتم توجهی نداشته باشه یا الزامی هستش به استناد کدوم ماده قانونی
و بدون توجه به در خواست های بنده قرار ارجاع به داوری کرده باشه .
با توجه به اینکه هنوز رای صادر نکرده ، بیشتر بر مدار جانبداری هستش چه راهکاری پیشنهاد میدین . ممنون میشم.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر در پاسخ به سوال اول به شما ازطریق ثنا ابلاغ میگردد و درپاسخ به سوال دوم شما درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید ....

منتظر باشید ابلاغ می شود

با سلام منتظر ابلاغ باشید

سلامتامل فرمایید تا ابلاغ شوید

بادرودوسلام ابلاغ می شود.

با درود منتظر باشید ابلاغ خواهد شد

با سلام در هر صورت تشخیص با مرجع قضایی است.