میتوانم از باب کلاهبرداری ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #60251511

بنده چهار سال پیش با خانمم مطعلقه ازدواج کردم اکنون به تازگی متوجه شدم ایشون در زندگی قبلی طی عمل جراحی تخمدان‌ هایش را از دست داده و همسرش به همین خاطر ازش جدا شده ولی در یک سال را خیر هر با میرفتیم دکتر میگفت ر دکتر گفته ر مورد از من هر تا ینکه یک روز خودم تنهایی دکتر مراجعه کردم و گفت زن شما هرگز بچه دار نمیشود و دچار یایسگی زودرس شده است من ازش علت پنهان کاری را پرسیدم میگوید باید مهریه مرا بدی ایا من میتوانم از باب کلاهبرداری ازش شکایت کلاهبرداری کنم به قران موندم یه راهی نشونم بدید
ممنون

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ادله باشد که محرز شود از موضوع اطلاعی نداشته اید می توانید فسخ نکاح کنید.

درود
در صورت عدم اطلاع از موضوع و اعمال فسخ از زمان اطلاع به فوریت می توانید به سبب تدلیس اقدام نمایید
اما مهریه بطور کامل به زوجه تعلق می گیرد

با سلام
در صورت اثبات این موضوع ،و اثبات اینکه شما از این موضوع بی اطلاع بودید.میتوانید دادخواست فسخ نکاح مطرح کنید.

شما در صورت اثبات عدم اطلاع از این ماجرا میتوانید فسخ نکاح را بخواهید