در صورتی که همسرم در مورد تحصیلاتش دروغ گفته باشد می توانم برای فسخ نکاح اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۵ #60098415

اینکه همسرم به من گفته دیپلم دارد در صورتی که نداشته ودیپلم ردی هستن طبق گفته خودشون. یا اینکه گفته مشروبات الکلی مصرف نمیکند در صورتی که مصرف میکند.یا اینکه به صراحت اعلام کرده که دو تا رفیق دارد ولی بعدا فهمیدم به شدت رفیق بازه اینا شامل فریب دادن میشود؟و آیا باید برای اثبات اینکه به من دروغ گفته شاهد داشته باشم؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
این موارد از خیار تدلیس میباشد و میتواند موجب فسخ نکاح گردد ، اما اقدام برای این امر به محض اطلاع فوری است .
میتوانید اگر قصد فسخ نکاح دارید فوری اقدام به طرح دعوی نمایید تا از این حق استفاده نمایید .

خیر این موارد هیچ یک مصداقی از فریب در ازدواج نیست و سبب فسخ نکاح نمی شود مگر اینکه اثبات نمایید که این موارد مبنای ازدواج شما بوده است.