با سرقت دستگاه ماینر که اجاره داده شده، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۲۸۵ #59694009

سلام خسته نباشید من حدود یک ماه پیش ۶ تا دستگاه ماینر خریده بودم و جا اجاره کرده بودم امروز که رفتم اونجا دستگاه ها رو دزدیده بودن الان من میتونم از راه قانونی شکایت کنم و باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت نمایید . خرید و فروش دستگاه ماینر منع قانونی نداشته و تنها بحث قاچاق بودن آن دستگاه میتواند باعث جریمه شود از این رو در صورت شکایت با مشکلی مواجه نخواهید شد .

با سلام
هر چند که خرید و فروش و استفاده از این دستگاه جرم است اما پیگیری سارقین نیز الزامی است شما (به دلیل صرفا نگهداری نه خرید و فروش ) میتوانید از طریق قانون اقدام به پیگیری اموال سرقت شده خود باشید

سلام بله تماس بگیرید تا پلیس با حضور خود موضوع و اقدامات سارقین را صورتجلسه نماید و فیلم دوربین یا مطلع یا شاهدی اگر هست معرفی نمایید و روند ادامه تحقیقات را با همان صورتجلسه از کلانتری پیگیری نمایید تا پرونده تشکیل ودر دادسرا پیگیرشوید..همچنین اگر دفاتر خدمات قضایی فعال هست می توانید اقدام به طرح شکایت نمایید تا به کلانتری محل جهت تحقیقات ارسال گردد