چقدر خسارت به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۴۸ #59609428

سوله ی سال ۹۷ خریداری کردم اپا متاسفانه سوله ساز تحویلم نداد و الان روی چکهاش اقدام کرده و مبلغ چکها را که ۴۲۵ میلیون بود به روز میخاد بگیره با خسارت تاخیر چکها متاسفانه حامل بودن حالا من شکایت استرداد اموال بکنم بابت تحویل ندادن سوله چقدر خسارت به من داده میشود ؟سه سال تاخیر داشته

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم و ثبت نمایید.

دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدهید ..

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

با مراجعه به دفاتر خدمات دادخواست الزام به ایفای تعهدات دهید

با سلام
این مورد بستگی به شرایط مندرج در قرارداد شما دارد و بدون رویت آن نمیتوان اظهارنظر قطعی نمود،
لیکن میتوانید الزام به ایفای تعهد و تحویل سوله را درخواست و اگر شماره چک ها نیز در قرارداد ذکر شده است در دعوی مطالبه چک ها نیز به قرارداد مذکور و عدم ایفای تعهد دارنده اشاره نمائید.(البته اگر چک ها به شخص ثالث منتقل نشده است)
و همچنین اگر خسارتی برای تحویل تعیین شده است،متقابلا دعوی الزام به تحویل و مطالبه وجه التزام تعیین شده را مطرح نمائید.
متذکر می گردد که اظهارنظر قطعی نیازمند رویت و مطالعه قرارداد می باشد.

با سلام
حتما قراردادی من باب این سوله با طرف معامله تنظیم نموده اید لذا با استناد به قرارداد تنظیمی دعوی الزام به ایفای تعهدات را به طرفیت شخص مطرح نمایید

سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم و ثبت نمایید