ممکنه دکترا اشتباه کرده باشند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۶۵ #59568010

سلام‌ وقت بخیر ،
من ۱ سال و نیمه که عقد کردم ، ۵ ماه با هم‌ بودیم و تا الان که حدود ۱ سال داره میشه از هم‌ جداییم و برای طلاق و‌ مهریه دادخواست دادم تو مدت ۵ ماه با هم رابطه زناشویی داشتیم ولی من ۳ بار به دکتر مراجعه کردم ، که اخرین بار دکتر پزشک قانونی بودن
گفتن پرده ی من سالمه حالا همسرم تو دادگاه گفته که با هم رابطه داشتیم و قراره من به پزشک قانونی مراجعه کنم
میخواستم بدونم ممکنه دکترا اشتباه کرده باشن؟
و اگه حکم درست باشه، ادعای همسرم اثری داره یا نه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر نسبت به نظر پزشک اعتراضی دارید می توانید از طریق قانونی انجام دهید هر چند که نظر پزشک قابل اعتماد است.

با سلام و احترام
احتمال اشتباه ضعیف است
و نظر دکتر وجهه قانونی دارد

سلام
پرسش شما دارای ابهام می باشد
در صورتی که پزشکی قانونی بکارت شما را احراز نموده باشد امکان اشتباه بسیار ضعیف است اما در صورتی که شما باکره بوده باشید می توانید تمام مهریه را دریافت نمایید

با سلام تشخیص پزشک قابل اعتماد است و اگر نسبت به آن اعتراضی دارید می توانید از طریق قانونی انجام دهید