آیا امکانش هست با توجه به احتمال متواری شدن طرف درخواست تسریع دادگاه رو کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۱ #59557481

با سلام و احترام
بنده با مدیر عامل یک شرکت وارد یک قرارداد سرمایه گذاری شدم که پس از گذشت مدت زمان قرارداد از دادن اصل وجه و سود آن خودداری میکند شکایت کردم و تامین خواسته گرفتم اما نه اموالی به نامش هست و نه حسابی که بشه مسدود کرد. از طرفی قبلا نیز شاکیانی داشته است. دفتر شرکت هم تعطیل شده است.
سوالم اینه که دادگاه ۵ ماه دیگه تشکیل میشه آیا امکانش هست با توجه به احتمال متواری شدن طرف درخواست کاهش زمان دادگاه رو کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان تقاضای تشکیل جلسه در موعد زودتر را ندارید اما می توانید بموجب دستور موقت درخواست ممنوع الخروجی فرد را نمایید

شما می توانیدبه استناد مدارکی که دارید درخواست ممنوع الخروجی فرد مذکور را بدهید و یا با طرح شکایت کیفری به جرم کلاهبردای حکم جلب سیار ایشان را بگیرید که دغدغه ای که دارید از این بابت مرتفع شود

باسلام ؛دوست عزیز شما میتوانید درصورتی که احساس میکنید حق وحقوق شما درمعرض خطر وتضیع شدن است ازشعبه مربوطه تقاضای صدور دستورموقت کنید و فرد مقابل را ممنوع الخروج کنید و فراق خاطر تا جلسه رسیدگی داشته باشید.