چند روز بعد میتونم وثیقه بزارم آزاد بشم تا رای دوباره اعسار قطعی بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۶۶۴ #59554927

سلام خسته نباشید بنده خانمم برای مهریه حکم جلب گرفته چون دفعه او دادخواست اعسار رد شد الان حدود یک ماه دیگه جلسه برای اعسار تا این مدت ازم به هیچ عنوان وثیقه قبول نکردند تا حکم جلب معلق بشه اگر خودم را تحویل زندان بدهم چند روز بعد میتونم وثیقه بزارم آزاد بشم تا رای دوباره اعسار قطعی بشه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر خارج از یک ماه دادخواست اعسار داده باشید مطابق تبصره ماده ۳ قانون محکومیتهای مالی محکوم‌علیه به تشخیص دادگاه کفیل یا وثیقه معتبر و معادل محکوم‌به ارائه نماید، دادگاه با صدور قرار قبولی وثیقه یا کفیل تا روشن شدن وضعیت اعسار از حبس محکوم‌علیه خودداری مینماید
لذا پذیرفتن وثیقه یا کفیل صرفا با تشخیص دادگاه صورت خواهد گرفت و معرفی خود جهت اعزام به زندان موجبات پذیرفتن وثیقه را ایجاد نخواهدکرد

با سلام اگر اقدام محکوم له منجر به بازداشت شما نشده تا زمان رسیدگی به دعوای اعسار نیازی به معرفی خود به زندان ندارید.

سلام
در حال حاضر به جهت اینکه اعسار شما رد شده وثیقه ای از شما پذیرفته نمی باشد تا زمانی که به اعسار دوم رسیدگی شود و تا آن زمان شما موظف به پرداخت اقساط مهریه می باشید

باقطعیت حکم اعسار ، جلب مهریه منتفی است

سلام و درود
در صورتی که جلب بشوید به راحتی با درخواست مرخصی شما موافقت میشود و با تودیع وثیقه میتوانید آزاد شوید و تا زمان تعیین تکلیف پرونده اعسار آزادی خود را تقاضا کنید.
موفق باشید.

سلام، وقتی تقاضای اعسار شما پذیرفته شده است شما نباید بازداشت بشید و اگر شما را بازداشت کنن خلاف مقررات است