ازاله بکارت چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۰۱۹ #59518838

اگر دختر و پسر زیر ۱۸ سال با رضایت کامل هم رابطه داشته باشن حکمش چیه اگه همراه با ازاله بکارت دختر باشه چی؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود و عرض ادب
۱۰۰ ضربه شلاق حدی.

حکم زنا در صورت اثبات صد ضربه شلاق است.‌
با توجه به رضایت دو طرف ، مهرالمثل و ارش البکاره به دختر تعلق نمیگیرد (تبصره یک ماده ۶۵۸ قانون مجازات اسلامی )

در صورت اثبات صد ضربه شلاق

باسلام درصورت اقرار و اثبات به مجازات زنا محکوم میشوند و به هرکدام یکصد تازیانه شلاق زده می شود و ارش البکاره توسط پسر بایستی پرداخت گردد.

مطابق با قانون، در صورتی که رضایت زن در انجام رابطه نامشروع وجود داشته باشد میتوان بیان نمود که در اینصورت خودش هم مجرم بوده و نمیتواند بخاطر ضرری که به او وارد شده است، جبران خسارت بخواهد بنابراین زن مستحق مهرالمثل و ارش البکاره نیست.
تبصره یک ماده ۶۵۸ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ بیان میدارد:
“هرگاه ازاله بکارت غیر همسر با مقاربت یا به هر وسیله دیگری و بدون رضایت صورت گرفته باشد موجب ضمان مهرالمثل است.
تبصره ۱- هرگاه ازاله بکارت با مقاربت و با رضایت انجام گرفته باشد چیزی ثابت نیست.
تبصره ۲- رضایت دختر نابالغ یا مجنون یا مکرهی که رضایت واقعی به زنا نداشته در حکم عدم رضایت است.

در صورت اثبات زنا و اثبات کمال عقلی و روحی طرفین حین انجام آن حد جاری خواهد شد و صد ضربه شلاق برای طرفین در نظر گرفته میشود با توجه ب رضایت طرفین مهرالمثل ب دختر تعلق نمیگیرد

اگر هر دو نفر راضی باشند برای هریک صد ضربه شلاق به عنوان حد الهی صادر می شود و به استناد قاعده فقهی لا ارش لبغی و لا مهر لبغی و لا ضمان لبغی هیچگونه ارش البکاره یا مهرالمثلی به خانم تعلق نمی گیرد.