چطور مقصر در تصادف تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۰۹ #59482659

بنده برای خرید شام درب مغازه ای ایستادم وقتی از پارک اتومبیل رو خارج کردم با یک موتور درگیری لفظی پیدا کردم به من میگفت یا برو یا وایسا تا من ایستادم یه ضربه به آیینه ماشینه من وارد کرد با لگد و بعد فرار کرده بوده کنترل خود را از دست دادم و دنبالشان رفتم راکب موتور سیکلت جهت خلاف خیابون را گرفت به راه خود ادامه داد و بنده هم خلاف جهت پشت سر آنها از پشت ضربه ای به آنها وارد کردم و صحنه را چون ترسیده بودم ترک کردم
میخواستم ببینم الان باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه جهت خسارت و ضرب و جرح در نظر گرفته میشود و پرونده شما به بررسی نیاز دارد

با سلام هرکدام نسبت به خسارتی که وارد نموده اید مقصر می باشید و در صورت شکایت بایستی خسارت را پرداخت نمایید

بادرودوسلام هرکدام به نسبت میزان تقصیر خود دارای تعهد می باشید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دیه برای خسارت و ضرب و جرح در نظر خواهد گرفت

درود
مسول خسارت خودرو و دیه آسیب وارده به راکب موتور سیکلت هستید.

عمل ارتکابی شما خارج از حدود مقررات تصادفات و تعیین مقصر و دارای جنبه کیفری و متضمن عنوان اتهامی جدی است.

سلام خسارت ضرب وجرح و دیه میباشد موفق باشید