در صورتی که باکره باشم همسرم می تواند برای فسخ نکاح اقدام کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۵ #59480867

سلام
دختری هستم که حدود یکساله با همسرم عقد کردیم و تمکینی انجام نشده و زندگی مشترک شروع نکردیم.بعد از مشکلاتی که بینمون به وجود اومد و مشاوره خانواده رفتیم زوج گفتن که دیگه نمی خوان با من ادامه بدن و پیشنهاد طلاق توافقی دادن که من قبول نکردم و مهریمو اجرا گذاشتم و بحکم محکومیت پرداخت توسط زوج اومد و بلافاصله زوج رفتن دادخواست فسخ نکاح دادن با این دلیل که: زوجه قبلا ازدواج کرده و ازدواجش رو از من پنهان کرده و منو فریب داده (در صورتی که قبل از آشناییمون ایشونو از این مسئله مطلع کردم و پذیرفتن و گفتن اشکالی نداره و در عقدنامه از ازدواج قبلی من چیزی ذکر نشده) آیا باکره بودن من می تونه باعث رد دعوی فسخ نکاح شود؟من چطور می تونم ثابت کنم که ایشون از موضوع مطلع بودن؟دو هفته دیگه وقت دادگاه جهت رسیدگی به موضوع فسخ نکاحه کارشناسان و وکلای محترم؛ لطفا در صورت داشتن پرونده مشابه منو راهنمایی کنین (پاسخ های متناقض و متفاوت باعث سر در گمی افراد مشکل داری مثل ما افراد عامی می شود)

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی برای اثبات اینکه زوج قبل از وقوع عقد نکاح از موضوع ازدواج قبلی شما مطلع بوده است شهود به دادگاه ارائه نمایید و از حق قسم نیز استفاده کنید و عنوان کنید بدلیل نپرداختن مهریه زوج اقدام به طرح شکایت فسخ نکاح نموده است و ایشان از این موضوع اطلاع داشته است . برای حصول نتیجه بهتر شما میبایستی مشاوره تلفنی دریافت کنید تا دچار سردرگمی نشوید تا توضیحات لازم خدمت شما ارائه شود .

سلام
شما به استناد به دلایلی مانند شهادت شهود باید اثبات نمایید که ایشان از ازدواج شما مطلع بوده است

مشکل مطروحه شما ارتباطی با فسخ نکاح ندارد. ایشان صرفا می توانند ادعای تدلیس در ازدواج کنند که با وجود شهادت شهود مبنی بر علم و اطلاع دادخواست ایشان رد خواهد شد.

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون زمانی که این بیماری ها درزن وجود داشته باشد مرد میتواند برای فسخ نکاح اقدام کند: قرن/جذام/برص/افضاء/زمین گیری/نابینایی از دوچشم/ومورد شما ارتباطی به فسخ نکاح ندارد اما درصورت اثبات و میتوان به عنوان تدلیس درنکاح دال بر بی اطلاعی از شما شکایت کند که بنا بر ادله محکمه بسند و یا شاهد و قرائن شما میتوانید ثابت کنید که ایشون درجریان این موضوع بودن و عدم باکرگی شما ارتباطی به این موضوع ندارد .

با توجه به اینکه یک سال از وقوع عقد نکاح شما گذشته است و از طرفی شما باکره هستید احتمال اینکه ادعای همسرتان مبنی بر فسخ نکاح پذیرفته شود بسیار ضعیف است مضاف بر اینکه می توانید در مقابل ادعال ایشان در صورت وجود شاهد مبنی بر اینکه این موضوع را به ایشان اطلاع داده بودید به شهادت شهود استناد نمایید.

سلام- اگر مسئله ازدواج قبلی را قبل از وقوع عقد بیان کردید و شاهدینی دال بر اثبات موضوع در دادگاه حضور نمایند . همسر شما حتی بحث فریب در ازدواج و شکایت فسخ نکاح را مطرح نماید پذیرفته نخواهد شد. از طرفی شما باکره هستید رای به نفع شما صادر خواهد شد. فقط باید در جلسات دادگاه شاهدینی که موقع وقوع عقد حضور داشتند و از موضوع شما باخبر بودند در دادگاه اظهارات شما را تائید نمایند/.