آیا میتوان پس از گذشت ۱ سال و نیم در خصوص آثار سوختگی لیزر شکایت و تقاضای دیه کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۹ #59480795

سلام، وقت بخیر
من حدود ۱ سال و ۵ ماه پیش دچار سوختگی دست بر اثر لیزر شدم، همان موقع شکایت کردم و پزشکی قانونی سوختگی درجه ۲ تشخیص دادند و ۲ درصد اعلام کردند، کلینیک قول درمان به نده دادند و گفتند که اصلا جای سوختگی باقی نمی ماند؛ بنده شکایت را متوقف کردم.
بعد از گذشت ۱ سال و نیم آثار و لک های تیره رنگ به وضوح بر روی دست قابل مشاهده است و درمان آن بسیار هزینه بر و عملا غیرممکن است
آیا من میتوانم دوباره شکایت را پیگیری کنم و درخواست دیه کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام علت متوقف کردن شکایت به دلیل ترک تعقیب اگر باشد با توجه به ماده ۱۰۵ ق.م.ا و جرم مذکور این امکان وجود دارد که شما بتوانید شکایت را پیگیری کنید.

سلام چنانچه ترک تعقیب صورت گرفته است می توانید مجددا پرونده را به جریان بیندازید در غیر این صورت نسبت به طرح دعوای حقوقی و مطالبه خسارات وارده اقدام نمایید

امکان طرح دعوی و مطالبه دیه وجود دارد

با سلام ، با توجه به مرور زمان مربوط به جرایم تعزیری بوده و شامل جرایم حدی ، قصاص و دیات نمیگردد ، در صورتیکه در سال گذشته اعلام رضایت ننموده باشد ، شکایت شما قابل پیگیری خواهد بود.

باسلام
اگر رضایت ندادین میتونید دادخواست بدین وهزینه درمان رو بگیرین.

باسلام.اگر به پرونده رضایت کتبی ویا ثبتی نداده اید. و فقط تقاضای ترک تعقیب داده اید .از روز ترک تعقیب تا یکسال ؛یکبار حق تعقیب مجدد همان پرونده را دارید.و میتوانید ادامه دهید.ولی اگر رضایت داده اید؛ مجددا"نمیتوانید با همان موضوع و برعلیه همان شخص شکایت نمایید.

با درود می‌توان دادخواست حقوقی مطرح کرد و خسارات را دریافت نمود.