درخواست نفقه را چگونه ارائه دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۲ #59454036

سلام،
من از شوهرم جدا شدم و قبلش درخواست نفقه داده بودم و طرف محکوم شد و به زندان رفت بعد از مراحل طلاق و ثبت ان رفته دادگاه و اعلام کرده که در ازای طلاق من کل حق و حقوقم رو به اون بخشیدم و درخواست کرده برای مرخصی یا آزادیش، در صورتیکه من مهریه ی خودمو بخشیدم نه نفقه، نفقه دادگاهش جدا از دادگاه خانواده س از شما بزرگواران محترم خواهشمندم یک راهنمایی مختصر بمن بکنید. و اینکه برای گرفتن این حقم (نفقه) چکار کنم. درپناه خدا باشید

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همسرتان سندی دال بر بخشش نفقه از جانب زوجه نداشته باشد و در زمان طلاق نیز این حق را در دادگاه و دفترخانه از خود سلب و ساقط ننموده اید ، می توانید نسبت به مطالبه نفقه گذشته خود از طرق دادگاه خانواده اقدام نمائید. موفق باشید.

سلام. دادخواست مطالبه نفقه ارایه دهید در دفترخدمات قضایی

با سلام..
نفقه حق قانونی شماست و شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت نامبرده مطرح نمائید.. و موضوع بخشش مهریه منافاتی با حق مطالبه نفقه از جانب شما ندارد..
موفق باشید..

سلام هرچند شما جداگانه تقاضای نفقه داده باشید ولی اگر در هنگام رسیدگی به درخواست طلاق به توافق رسیده اید که طلاقت درقبال بخشش کلیه حقوق مالیت باشد نمیتوانید الآن تقاضای مطالبه اون رابنماید ودرخواستتان رد میشود اما اگر طلاقت در قبال بخشش مهریه بوده اکنون میتوانید تقاضای مطالبه نفقه را به شورای حل اختلاف بدهید البته نفقه ایامی که در عقدشوهرت بوده اید وتا زمان طلاق تعلق میگیرد وبعداز طلاق شما نفقه ای ندارید و نفقه از زمان ترک انفاق تا طلاق توسط کارشناس نفقه محاسبه شورا باصدور حکم شوهرسابقتان را محکوم به پرداخت آن مینماید

باسلام
چنانچه فرمودید بخشش مهریه ربطی به نفقه ندارد و شما میتوانید اقدام به مطالبه آن نمایید

با سلام و احترام
دادخواست مطالبه ی نفقه ارائه دهید
همسرتان موظف به پرداخت نفقه خواهد بود مگر اینکه بخشش آنرا از جانب شما اثبات کند
اگر هم پرونده رسیدگی به نفقه هنوز باز است همانجا این موارد را بیان کنید