چطور به گواهی پزشک قانونی اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۹ #59420786

بنده در یک ضرب و جرح توسط کلانتری ب پزشک قانونی ارجاع شدم و پزشک قانونی در خصوص جراحت بالای ابروی بنده که خیلی خون ریزی داشت جراحت حارصه نوشته در حالی ک جزو جراحت سطح بالاتری است مثل دامیه و دراین خصوص بنده از یک پزشک عمومی معمولی گواهی گرفتم که مثلا این زخم هم بخیه می خواد و هم خون ریزی زیادی داشته بود و الان بعد خوب شدن هم جای زخم هست و همچنین در خصوص شکستگی و انحراف بینی هم ۲درصد ارش نوشته شده حالا نمی دانم شکستی هم پای ارش حساب کرده یا نه؟و در خصوص ورم سر و صورت هم ۰٫۵درصد ارش تعلق گرفته است که بنده بخاطر پایین بودن میزان ارش به این گواهی معترض هستم ولی پرونده هنوز در کلانتری هست چطور می توانم اعتراض خود را بابت میزان ارش و دیه و میزان جراحت وارد شده ثبت کنم ؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به موجب یک لایحه می توانید اقدام به اعتراض نمایید .

اعتراض خود را به صورت لایحه اعلام کنید...

سلام یک لایحه دقیق و خوب و قوی تنظیم نمایید.

باسلام
طی لایحه ای اعتراض خود را نسبت به نظریه پزشکی قانونی در پرونده ثبت نمائید

بادرودوسلام باتنظیم نمودن لایحه امکان اعتراض می باشد.

سلام
اعتراض خود را به صورت لایحه به کلانتری اعلام کنید

با درود از طریق تنظیم لایحه میتوانید اعتراض خود را اعلام نمایید