انتقال سند ملک متوفی چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۷ #59348591

بنده سال ۹۶ یه واحد اپارتمان خریدم ۱۰۰ میلیون ۴۰تومن دادم ۶۰ تومن وام داشت که قرار شد خودم پرداخت کنم ولی بنام اون خانوم بود تا وقتی که تصویه شد سند بزنیم هم وکالت بلاعزل دادن وهم مباهی نامه دستی نوشتیم ۳ تا شاهدم بچه هاش بودن وهم مباهی نامه با کد رهگیریی ..الان من میخواستم سند بزنم که بندخدا خانومه فوت شدن من چیکار کنم؟بچه هاشم میان بنام بزنن ولی محضر مثل اینکه گفته باید مالیات برارث بدن که میشه با پول الان خونه ۵۰ میلیون اونام ندارن بدن..وقتی مباهی نامه بنام منه اونا چرا وارث بحساب میان؟چه باید کرد بی دردسر و پول هنگفت مالیات بنام من بخوره پوله وام هم خودم همه رد تصفیه میکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا انحصار وراثت شده.
سپس مالیات آن بایستی پرداخت گردد.
و در آخر می‌توان منتقل‌ کرد

درود
نقل و انتقال سمی مسلزم پرداخت مالیات بر ارث می باشد.

درود
ابتدا برگه حصر وراثت دریافت و مرحله بعد پرداخت مالیات بر ارث و در نهایت انتقال

بااخذ انحصار وراثت و مفاصا حساب دارایی و شهرداری سند را منتقل نمایید

اول باید گواهی انحصار وراثت دریافت نمایند ،و اینکه ارزش ملک را کمیسیون املاک سازمان امورمالیاتی تعیین می کند. سپس بر اساس ارزشی که این کمیسیون تعیین کرده، ۷.۵ درصد این ارزش (برای وراث طبقه اول) به عنوان مالیات ارث بر ملک مسکونی دریافت می گردد.دوم وکالت ازشان بگیرید

وراث باید ابتدا گواهی حصروراثت دریافت نمایند و سپس مالیات بر ارث را پرداخته و با دریافت مفاصاحساب مالیاتی سند را به نام شما منتقل کنند .