اگر رضایت ندم مجازات طرف من تبدیل به جزای نقدی میشه یا حتما باید رضایت من باشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۶۷ #59321145

سلام در پرونده کیفری ممانعت از حق کیفر خواست قرار صادر شده و نوشته با توجه به قانون کاهش مجازات محکوم به حبس تعزیری ۳ تا ۶ ماه و شلاق شده میخواستم بدونم با توجه به اینکه خیلی ضرر کردم
۲)اینکه من میتونم بابت اموالی که طرف من از من تصرف کرده ادعای رد مال کنم یا جداگانه باید شکایت حقوقی کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت با تشخیص دادگاه امکان تبدیل به جزای نقدی وجود دارد.
جهت مطالبه اموال و خسارات می توانید به دادگاه کیفری دادخواست تقدیم کنید.

با درود با اخذ رضایت امکان تخفیف وجود دارد

بادرودوسلام درصورت رضایت تخفیف امکان پذیر می باشد.

درود بر شما .در صورتیکه رضایت دادید تخفیف اعمال می شود و اینکه جزای نقدی بشود تصمیم با قاضی میباشد
برای اخذ اموال باید دادخواست بدهید.

سلام
جهت رد مآل باید دادخواست ارائه نمایید .

با سلام و احترام

رضایت در جرائم قابل گذشت موجب سقوط مجازات و در غیر آن موجب تخفیف است.

در خصوص استرداد اموال نیز باید دادخواست مجزا تقدیم نمایید.

در صورت رضایت تخیف شامل حالشون میشه