نحوه اثبات بی گناهی در ضرب و جرح و فحاشی

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰,۵۵۴ #5926

سلام وقتتون بخیر.
لطفا شخصی که لطف میکنند به این سئوال پاسخ بدند پاسخی کامل و کاربردی ارائه بدند چون واقعا نیازمندم.و ازتون کمال تشکر رو دارم که متن رو کامل مطالعه میکنید وپاسخ میدهید.
چند روز پیش خواهر بنده بعد از چند دقیقه که از خونه ی ما به خونه ی خودشون رفتن؛ایشون با ما تماس گرفتند که شوهرشون ایشون رو مورد ضرب و جرح و فحاشی قرار دادند و داخل اتاق حبس کردند و از ما کمک خواستند که به خونه ی ایشون بریم.با توجه به شرایط فوق حساس خواهرم بدلیل اینکه ایشون باردار بودند و تهدید به سقط شده بودند؛من و پدرم به منزل ایشون رفتیم اما شوهر ایشون در رو روی من و پدرم باز نمیکردند وما هم هرچه در زدیم هیچگونه صدایی از داخل خونه نیومد که بدونیم در چه شرایطی هستند.تا جاییکه شوهر ایشون مجبور شدند دررو روی ما باز کنند که از همون زمانیکه در رو باز کردند شروع به فحاشی به ما و خانوادیمان کردند و ما به شدت مبهوت شدیم که چی شده وقتی رفتیم داخل دیدیم در اتاق بستس به سمت در رفتیم ولی در قفل بود و هرچی خواهرمرو صدا زدیم از ایشون صدایی نیومد و اضطراب واسترس ما 2 چندان شد و شوهر ایشون با فحاشی میخواستند که ما از خونه بریم بیرون و مدام میگفتند زن و بچه خودم هست و میخوام بکشمشون و هرکاری که دوست دارم کنم...همین حرف باعث شد پدرم چند تا چک بهشون زدند تا شاید خجالت بکشن اما همسرشون بدتر شدند و فحشهایی به ما دادند که واقعا هنوز هم باورم نمیشه...این قضیه هی ادامه پیدا کرد تا جاییکه صدای خواهرم رو شنیدیم و من پدرم و ایشون رو نشوندم و حال خواهرم رو پرسیدم و برای پدرم و همسر خواهرم آب آوردم که آرومشون کنم اما همسر خواهرم باز فحاشی میکرد و به 110 زنگ زدند که من و پدرم به خونشون حمله کردیم و در رو شکوندیم و ... بعد از اون هم باز کش مکش بصورت درگیری لفظی ادامه پیدا کرد.تو حین این کش مکش ها همسر خواهرم چندین بار رفتن حموم و به سر و گردن خودشون چنگ انداختن و مدام ما رو تحریک میکردند که اگه میتونید در رو بشکونید بیچارتون میکنم وفحش های رکیک که یکسره به ما میدادند...این ماجرا ادامه پیدا کرد تا اینکه مامور اومد وصورت جلسه شد و ایشون از ما شاکی شدند که شما باعث شدید که بچه ی من سقط بشه...در ضمن قبل از اومدن مامورها من به مادرم تماس گرفتم که بیان و جو رو آروم کنم.و روز بعد از اون حادثه جنین سقط شد و باز هم ایشون مدعی شدند و از ما شاکی...!!!حالا ایشون از ما شاکی شدند و ما بیگناه...حالا موندیم که چطور ثابت کنیم که من حتی انگشتمم صورت ایشونرو لمس نکرده و حتی من و خونوادم رو قاتلهای فرزندشون خطاب کردند....ایشون شخصی هستند که تا 2-3 سال پیش مدام تو نزاع و دعوا بودند و آثارش هم روی تمام بدنشون هست اما از سابقه دار بودنشون اطلاع کاملی نداریم.و خواهرم مصرا بدنبال طلاق از ایشون هستند وایشون از این شکایت بعنوان اهرمی برای جلوگیری از طلاق گرفتن خواهرم استفاده میکنند.چطور باید اثبات کنک که ما بیگناهیم و فقط نگران جون خواهرم و جنین ایشون بودیم!!؟؟؟
خواهشنا کمکمون کنید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توضیحات شما در صورتی که پلیس ضرب و جرح و درگیری را صورتجلسه کرده باشد و همسر خواهر شما نیز گواهی پزشک قانونی مبنی بر ضرب و جرح را اخذ نموده باشد اثبات اینکه صدمات وارده توسط شما نیوده قدری مشکل است.
علت سقط جنین توسط پزشک قانونی در صورتی که زمان زیادی نگذشته باشد قابل تشخیص است بنابراین می توانید به گواهی پزشک قانونی در خصوص اتهام وارده به شما نسبت به این امر استناد نمایید علی ایحال پیشنهاد می شود در این زمینه با یک وکیل مشاوره نمایید.

جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با درود توصیه می‌گردد وکیل دادگستری اختیار، یا با وکیل دادگستری مشورت نمایید.

با سلام بهتر است بایک متخصص مشورت وکالت شما را قبول تا به مشکل نخورید

بستگی به متن صورت جلسه مامورین دارد که به چه موارد خاصی اشاره کرده باشند.
گواهی پزشکی قانونی که دقیقا اشاره مینماید براساس زوایایه جراحات وارده خودزنی بوده یا توسط دیگری اتفاق افتاده ...
بازجویی خواهر شما و همچنین تماس یا پیامک داده شده از طرف ایشون به خانواده مهم است
سابقه کیفری همسر خواهرتون و همچنین نظریه روانشناس معتمد در خصوص سلامت روانی ایشان
و در صورت سابقه اعتیاد حتما تست اعتیاد خواسته شود
گواهی شهود یا مطلعین معتمد محلی در مورد وضعیت رفتاری همسر خواهرتون در محل زندگی لازم است

در صورتی که پلیس ضرب و جرح و درگیری را صورتجلسه کرده باشد و همسر خواهر شما نیز گواهی پزشک قانونی مبنی بر ضرب و جرح را اخذ نموده باشد در این صورت اثبات اینکه صدمات وارده از طرف شما نیست کمی مشکل است در ضمن علت سقط جنین توسط پزشک قانونی در صورتی که زمان زیادی نگذشته باشد قابل تشخیص است

باتوجه به توضیحات شما جهت دفاع در پرونده نیاز به وکیل دارید