مسائل شورای حل اختلاف چگونه به دادگاه کشانده میشوند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۹ #59113242

سلام این که اعلام عدم سازش به مرجع صلاحیت دار صادر شده آیا به این معنیه که مسئله دادگاهی میشه؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در شورای حل اختلاف موضوع به نتیجه نرسد از طریق ارجاع به دادگاه قابل پیگیری خواهد بود

در فرض عدم حصول سازش در شورا،موضوع جهت رسیدگی در دادگاه مطرح میشود‌

سلام اگر سازش طرفین در شورا ممکن نشود موضوع به دادگاه ارجاع خواهد شد.

سلام
اگر موضوع در شورای حل اختلاف به سازش خاتمه نیافت در دادگاه مطرح می شود.

بله . در صورت عدم توفیق شورای حل اختلاف در ایجاد سازش میان طرفین ، پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال میگردد .