اگر در وکالتنامه ادرس دقیق نباشد ایا معتبر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۷ #59101166

بنده یک زمین رو خریدم و در تصرفم هست. ادرس زمین اینگونه هست: کوچه پنج، فرعی سوم سمت چپ، قطعه دوم سمت چپ نبش سه راه . اما همسر فروشنده با تبانی و یک وکالتنامه دست نویس که مهر زندان رو داره مدعی زمین شده. ادرسی که روی این وکالتنامه درج شده اینگونه هست: کوچه پنج، نبش سه راه کوچه، سمت چپ . روی این وکالتنامه پلاک ثبتی ذکر نشده و به هیچ وجه مقدار و مساحت هم نوشته نشده و فقط نوشته شده واگذار میکنم. به وکیل خویش در مورد یک قطعه زمین مسکونی به ادرس .. وکالت تام میدهم. یعنی این قطعه زمین مسکونی را به وکیل خویش واگذار میکنم و ایشان در مورد امور قضایی اداری و بانکی اختیار تام دارد. کل متن همین هست. متاسفانه قاضی بدوی اصلا به حرف هام اهمیت نداد و رای داده که این سند واگذاری هست و فروشنده که همسر این خانم هست که به جرم فروش مال غیر و رد مال محکوم کرده. مگه دادگاه کیفری صلاحیت تفسیر وکالتنامه رو داره؟ اخه چه جوری میشه گفت که ادرس وکالتنامه همون هست. فروشنده خوشبختانه گفته که این وکالتنامه کاری هست و اصلا در مورد زمین ما نیست. اعتراض زدم و هنوز تعیین شعبه نشده. ایا تجدید نظر هم مثل بدوی اینجور ناشیانه تایید میکنند یا رای میشکنه؟ مگه میشه برا بحث ملکی حتی قرار کارشناس هم صادر نکرد؟ خواهشا اگه میشه دقیق راهنماییم کنید. زندگیم داره میره و متاسفانه هزینه وکلا هم بالای ده میلیون همه گفتند و نتونستم بگیرم. دادگاه حقوقی دادخواست دادم و ۲۱ شهریور نوبت رسیدگی دادند ولی میترسم رای تجدید نظر زودتر صادر شه و حقوقی بررسی نکنه. فروشنده و همسرش تبانی کردند.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صحت ارکان وکالت صحت نشانی شرط نیست.

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

با سلام
با توجه به توضیحاتتون نتیجه قابل پیشبینی نیست

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی نمیباشد .

درود بر شما ،مستحضر باشید که صرف وکالت اعطای مالکیت نخواهد کرد، لکن نتیجه به هیچ وجه قابل پیش‌بینی نیست.

صرف وجود وکالت نامه نشان مالکیت ندارد، همچنین نتیجه رسیدگی به این شکل قابل پیش‌بینی نیست.

سلام
وکالت نامه دال بر مالکیت نمی گردد.نتیجه رسیدگی را قابل پیش بینی نیست .