این هزینه خواب خودرو را بیمه متقبل میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۳ #59028754

اینجانب مقصر تصادف شناخته شدم خودروی من با یک تاکسی اینترنتی تصادف کرده راننده الان درخواست هزینه خواب خودرو را دارد با توجه به اینکه خودروی ایشان ابزار درامد ایشان بوده تقاضای جبران خسارت کرده است. ایا این هزینه خواب خودرو را بیمه متقبل میشود؟ ایا ایشان میتواند شکایت دیگری مبنی بر از کار افتادگی به دلیل تصادف و توقف خرج زندگی مطرح کند؟ و در این صورت بیمه این طول درمان را متقبل میشود؟

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه فقط تا سقف تعهدات مالی میتواندخسارت بپردازد خواب و ازکارافتادگی شامل بیمه شخص ثالث نمیشود

باسلام و درود درصورتی که بیمه باشند زیاندیده از بیمه خسارت دریافت می کند در غیر اینصورت خود شخص محکوم به پرداخت خواهدبود.

شخص محکوم به پرداخت خسارت بیمه است

سلام
چنانچه شخص بیمه دارد ،زیاندیده میتواند از طریق بیمه مطالبه کند در غیر اینصورت خود شخص محکوم به پرداخت خسارت خواهد بود